Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Start schooljaar 2020-2021

14 augustus 2020

We gaan weer van start! Maandag 17 augustus hopen we vanaf 08.20 uur alle leerlingen te verwelkomen op De Klimboom. Na een heerlijke vakantie staan wij klaar om er weer een mooi schooljaar van te maken!

 

 

Anderhalve meter

Helaas is het coronavirus ons land nog niet uit en geldt nog steeds de 1,5 meter afstand regel voor volwassenen. Dat betekent dat we geen ouders op het schoolplein en in de school toelaten. U kunt afscheid nemen bij het hek van de school. Uw zoon of dochter wordt op het schoolplein opgevangen en via de veilige route naar de klas begeleid.

 

Quarantaine

Als u onlangs met uw zoon of dochter naar een oranje gebied op vakantie bent geweest, moet u direct na thuiskomst twee weken in quarantaine. Dit geldt ook voor uw zoon of dochter. Wij zijn verplicht om deze afwezigheid te melden bij de leerplicht. Wij zijn als school in deze situatie niet verplicht om de thuisblijvers afstandsonderwijs te bieden. We hopen van harte dat u niet in een oranje gebeid op vakantie bent geweest. Als dit wél het geval is, dan vragen wij u om dit maandag 17 augustus bij ons te melden.

 

Locatiecoördinator

Voor de vakantie hadden we goed nieuws, want Marjolein zou starten als locatiecoördinator ter vervanging van Patrick. In de vakantie heeft Marjolein laten weten dat zij een andere keuze heeft gemaakt en niet start als locatiecoördinator van De Klimboom. In plaats van Marjolein start Maartje Jacobs vanaf 20 augustus als tijdelijke locatiecoördinator op donderdag en vrijdag. Maartje is bekend binnen de Aloysius Stichting en heeft veel ervaring in het sbo. Jennie zal een dag extra werken totdat we een nieuwe locatie coordinator hebben gevonden.

 

Startgesprekken

De startgesprekken met u als ouder(s) vinden aan het begin van het schooljaar plaats. U krijgt hiervoor een uitnodiging van de leerkracht.

 

Gymmen

Na het vertrek van Monique hebben we Jurgen bereid gevonden om de gymlessen op de dinsdagen te verzorgen. We zijn nog op zoek naar een gymleerkracht voor de vrijdag.

 

 

Ons team

Ons team bestaat bij start van dit schooljaar uit:

 • Groep 3/4/5 en 6: juf Anita, juf Frederique en juf Kim
 • Groep 6/7: juf Cindy en juf Nathalie
 • Groep 7/8: juf Sanne en juf Stacey
 • Groep 8 en Kansklas: juf Katie
 • Gymleerkracht: meester Jurgen
 • Conciërge: Gerda
 • Administratief medewerker: Henny
 • Orthopedagoog: Laura
 • Zorgcoördinator: Jennie
 • Locatiecoördinator: Maartje Jacobs
 • (Waarnemend) directeur: Martine de Ruijter

 

Een fijn team met veel kennis en expertise!

 

De Gouden Weken

We starten tot aan de herfstvakantie met de Gouden Weken, waarin we de regels en afspraken goed neerzetten. Dat biedt veiligheid en vertrouwen. Dit jaar zal één keer in de twee weken juf Natasja coaching bieden op het gebied van technisch lezen aan het team.

 

Tot maandag!

Voor nu nog een fijn weekend en we zien onze leerlingen graag maandag 17 augustus!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Klimboom

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Adresgegevens

SBO De Klimboom

Liesbos 14-16

2134SB Hoofddorp

Tel.: 023-5617338

E-mail: sbodeklimboom@aloysiusstichting.nl