Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   2022-2023 nieuwsbrief 10 De Klimboom   feb 2024
De beste wensen voor 2023!
De beste wensen voor 2023! De beste wensen voor 2023!

De beste wensen voor 2023!

Allereerst wensen wij u de allerbeste wensen voor 2023! We hebben ontzettend genoten van ons kerstfeest samen met de kinderen. Het diner in de klassen was sfeervol en het eten dat u gemaakt had, was heerlijk!

Groep 8

Voor groep 8 breekt er een spannende tijd aan, want voor je het weet is het juli en sluiten we hun basisschool carrière af. Ook zal in de aankomende maand het eindadvies met u besproken worden. Uiteraard krijgt u via de leerkracht een uitnodiging.

Personele bezetting

Helaas is door privéomstandigheden Jennie Akerboom niet op school. De dagelijkse gang van zaken wordt verzorgd door Sanne Rommertz, Barbara van Vliet en ondergetekende. Mocht u een dringende vraag hebben, dan kunt u die uiteraard aan mij stellen.

We moeten het ook even zonder onze gymleerkracht Maud doen, omdat zij geopereerd is aan haar schouder en het herstel ongeveer drie maanden kan duren. In de tussentijd zijn we ontzettend op zoek geweest naar vervanging, maar ook in het bewegingsonderwijs is er een lerarentekort. Wel kunnen we vanaf 20 januari starten met Ziggy. Ziggy is gymleerkracht en zal op vrijdagen de gymlessen voor onze leerlingen verzorgen. Uiteraard zijn we daar heel erg blij mee!

SBO+ 2 klas gestart

SBO+ 2 klas gestart

We zijn dit jaar gestart met een tweede SBO+ klas en daar zijn we ontzettend blij mee. Op deze manier kunnen we de kinderen uit de Haarlemmermeer nog beter bedienen. Per 1 februari kunnen we een nieuwe collega aan u voorstellen. Haar naam is Lia Scheepers en Lia heeft een ruime ervaring binnen het onderwijs. Naast Lia staat juf Stacey 2 dagen voor de SBO+ klas.

Studiedag

Maandag 23 januari a.s. heeft ons team studiedag en zijn alle leerlingen vrij.

Met vriendelijke groeten,

Martine de Ruijter
Directeur