Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   2022-2023 nieuwsbrief 1 (online) De Klimboom   dec 2023
We gaan weer beginnen!
We gaan weer beginnen!

Het team van de Klimboom is de hele week al druk bezig met de voorbereidingen. De school is maar leeg zo zonder de leerlingen, we kunnen met zijn allen niet wachten om iedereen aanstaande maandag weer te zien.

 

We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en uitgerust en opgeladen kan beginnen aan dit nieuwe schooljaar.

 

We starten maandag om 08.30u en zullen met zijn allen alle leerlingen op het plein opvangen vanaf 08.15u.

TommyTomato
TommyTomato

Om de ontwikkeling van al onze kinderen te blijven stimuleren wil de Klimboom ook dit jaar weer bijdragen om kinderen meer groente te laten eten op school. TommyTomato levert elke dinsdag een warme gezonde lunch en inschrijven is nog steeds mogelijk!

Wat zijn de voordelen van de TommyTomato lunch?

Elke lunch bevat 60-100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten voor kinderen.

Kinderen hebben na een groente lunch in de middag langer energie en een beter concentratievermogen.

Samen nieuwe smaken ontdekken is leuk, ook voor moeilijke eters.

U kiest of uw kind meedoet, hoe vaak en u bepaalt zelf wat u kunt betalen.

De maaltijden voor de onderbouw kosten €3 en de (grotere) maaltijden voor de bovenbouw kosten €3,50 per maaltijd. Via Stichting TommyTomato kunnen ouders zelf bepalen wat ze betalen. Zo is de gezonde lunch voor ieder kind toegankelijk. Voor ouders die gebruik willen maken van Stichting TommyTomato heeft mede-oprichter Bas Turk een videoboodschap: https://youtu.be/VUOvNM3hcBc 

 

Meer informatie vind je op: https://www.tommytomato.nl/voor-ouders/klimboom/

Via deze link kunt u uw kind ook inschrijven.

 

Leerlingen die vorig jaar al aangemeld waren blijven aangemeld. Voor deze leerlingen starten de maaltijden aanstaande dinsdag.

Eten en drinken op school
Eten en drinken op school

Alle leerlingen hebben elke dag eten en drinken voor de eerste en de tweede pauze bij zich. In het kader van gezond eten en drinken hebben we afspraken over wat er wel en niet in de trommel mag. Afgelopen jaar hebben we gemerkt dat dat soms toch lastig is. Bij deze link kunt u wellicht wat inspiratie opdoen om de trommel van uw kind te vullen.

nabestellen schoolfoto's
nabestellen schoolfoto's

Mocht u nog een nabestelling willen doen van de schoolfoto die eind vorig schooljaar is gemaakt, maar u bent uw inlog kwijt...geen probleem, wij hebben van de fotograaf alle inloggen ontvangen. Dus laat uw kind het dan even aan de leerkracht vragen.