Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   2022-2023 nieuwsbrief 3 (online) De Klimboom   apr 2024
nieuws uit groep SBO+1
nieuws uit groep SBO+1

In de SBO+ zitten kinderen van groep 3 tot en met 6, waar we naast leren uit boeken ook graag op andere manieren met elkaar samen leren.

Komt u ook?
Komt u ook?

U heeft al een nieuwsbrief ontvangen over de informatie avond van maandag 3 oktober.

Volgende week zal uw kind een brief meekrijgen. Wij vragen u allen om het antwoordstrookje in te vullen en aan uw kind mee naar school te geven, zodat wij bij onze voorbereiding rekening kunnen houden met het aantal aanwezigen.

 

De kinderen gaan ondertussen de komende weken heel hard aan de slag met hun leeslogboek. Tijdens het deel van de informatie avond in de eigen klas, zal de leerkracht dit aan de ouders presenteren.

ziekmelden
ziekmelden

Namens het team wil ik nogmaals uw aandacht vragen voor het volgende:

 

Het gebeurt regelmatig dat leerlingen ziekgemeld worden op werknummers van leerkrachten, via de app of de mail. Dit gebeurt ook als leerkrachten ziek zijn of een vrije dag hebben. De melding komt dan niet altijd op tijd door op school, waardoor wij op school bezorgd zijn en gaan bellen naar ouders.

 

Om die reden nogmaals het dringende verzoek: 

Ziekmelden telefonisch op 0235617338 tussen 08.00u-08.30u. 

Wat staat er op de agenda de komende weken?
Wat staat er op de agenda de komende weken?

U kunt de planning voor het hele schooljaar terugvinden in de kalender. Deze vindt u op de website www.deklimboomhoofddorp.nl

 

12 september t/m 23 september

 

 

 

 

3 oktober 19.00u - 20.30u

 

De leerkrachten voeren na schooltijd startgesprekken met alle leerlingen en hun ouders/verzorgers. U ontvangt daarvoor een uitnodiging.

 

informatie avond