Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   nieuwsbrief 19 De Klimboom   jun 2022
KAMP
KAMP KAMP

KAMP

Alle schoolverlaters zijn op 8, 9 en 10 juni op kamp geweest in Ter Aar. We zijn woensdagochtend uitgezwaaid door alle kinderen en ouders op school. Daarna met ze alle in de auto’s richting het bos in Alphen aan de Rijn om te laser gamen. Na een battle met twee teams tegen elkaar en een regenbui verder zijn we naar het kamphuis gegaan. De kinderen hebben hun bedden opgemaakt en de kamers ingericht om vervolgens lekker te lunchen. Daarna nog lekker gebowld. Wat een fanatisme van de kids. In de avond hebben we lekker pizza gebakken en hebben de kinderen nog een spel gespeeld en gekeet op de kamer. Dag 1 zat er alweer op. Op donderdag hebben we een lekker lunchpakketje gemaakt bij het ontbijt en de tassen ingepakt om op weg te gaan naar poldersport. De kinderen hebben goed hun best gedaan en sommige hebben hun grenzen verlegd. Wat een toppers. Over sloten heen (in de modderige sloot) en springen van grote hoogte.

Deze dag afgesloten met een barbecue en Casinonight.

De laatste ochtend hebben we de meeste kinderen echt wakker moeten maken om te gaan ontbijten. Voor het ontbijt nog snel even alle spullen weer in de tassen en alle spullen in de juiste tassen. Alle zwemkleren klaar gelegd om nog lekker te zwemmen in Katwijk. Als lunch nog een lekker patatje met een snackje en limo en daarna alweer terug naar school om zwaar vermoeid weer terug te gaan naar huis en lekker rustig aan te doen in het weekend. We kijken terug naar een leuk en gezellig kamp waar we met elkaar een leuke kampherinnering van hebben gemaakt.


GEFELICITEERD!
GEFELICITEERD!

Alle leerlingen uit de bovenbouw die mee hebben gedaan met het fietsexamen hebben dit gehaald!

MR en OR heeft ouders nodig!
MR en OR heeft ouders nodig!

We zoeken nog steeds ouders die plaats willen nemen in de MR. U kunt zich melden bij juf Stacey of juf Katie.

 

Wij zoeken ook ouders die plaats willen nemen in de OR. De huidige OR bestaat ouders en opa's van schoolverlaters. Als u zich nu aanmeldt, kunt u met hen meedraaien en het van hen overnemen in het nieuwe schooljaar. U kunt zich melden bij juf Sanne Immers of juf Annelies.

corona
corona

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD wat betreft het beleid:

  • Het dringend advies om leerlingen in groep 6,7, 8 en Kk twee maal per week een thuistest te laten doen is komen te vervallen. Als u toch thuistesten wilt doen voor de zekerheid, kan uw kind elke maandag twee testen aan de leerkracht vragen.
  • Wij nemen contact op met de GGD in geval van een besmetting en volgen hun aanwijzingen op.

 

Houdt u de gezondheid van uw kind extra goed in de gaten en doe een test als hij/zij klachten krijgt die passen bij corona. Uw kind mag in geval van een positieve testuitslag niet naar school. 

 

Klachten zijn:

  • Verkoudheidsklachten, ook milde klachten;
  • hoesten;
  • benauwdheid of kortademigheid;
  • verhoging of koorts;
  • plotseling verlies van reuk en/of smaak;
  • buikklachten.
Wat staat er op de agenda de komende weken?
Wat staat er op de agenda de komende weken?

U kunt de planning voor het hele schooljaar terugvinden in de kalender. Deze vindt u op de website www.deklimboomhoofddorp.nl

 

27 juni t/m 8 juli (na schooltijd)

 

dinsdag 5 juli

 

 

woensdag 13 juli

 

donderdag 14 juli

 

15 juli t/m 28 augustus

 

maandag 29 augustus

 

oudergesprekken gr.3 t/m 7

 

doordraaiochtend - Kinderen weten in welke groep zij volgend schooljaar zitten.

 

afscheidsavond schoolverlaters

 

laatste schooldag

 

zomervakantie

 

1e schooldag nieuwe schooljaar

 
Afmelden voor deze nieuwsbrief kan hier