Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   nieuwsbrief 11 De Klimboom   feb 2022
nieuws uit SBO+ nieuws uit SBO+

nieuws uit SBO+

Er wordt hard gewerkt in de klas en is er extra aandacht voor bijvoorbeeld het organiseren van je spullen en samenwerken. We starten elke dag aan de grote groepstafel, daar doen we veel! Zoals: werken, kletsen, spelen en eten en drinken. Buiten spelen we graag hockey met elkaar, dit gaat steeds beter.


voortgangsgesprekken
voortgangsgesprekken

Na de voorjaarsvakantie gaan de leerkrachten van groep 3 t/m groep 7 met uw kind en u in gesprek. Deze gesprekken vinden gelukkig weer gewoon op school plaats. We plannen 5 minuten tussen elk gesprek, zodat we niet teveel ouders tegelijk in de school hebben.

 

Wij vragen u om buiten te wachten, dan haalt de leerkracht u daar op. Binnen dient u een mondkapje te dragen. Als het dragen van een mondkapje voor u een probleem is, geeft u dat dan aan bij de leerkracht, dan zal hij/zij een afspraak met u maken voor een online gesprek.

MR en OR heeft ouders nodig!
MR en OR heeft ouders nodig!

We zoeken nog steeds ouders die plaats willen nemen in de MR. U kunt zich melden bij juf Stacey of juf Katie.

 

Wij zoeken ook ouders die plaast willen nemen in de OR. De huidige OR bestaat ouders en opa's van schoolverlaters. Als u zich nu aanmeldt, kunt u met hen meedraaien en het van hen overnemen in het nieuwe schooljaar. U kunt zich melden bij juf Sanne Immers of juf Annelies.

corona
corona

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD wat betreft het beleid:

 • Personeel en leerlingen van groepen 6 t/m Kans-klas dragen in de gang een mondkapje.
 • We spelen gescheiden buiten, zodat de leerlingen in hun eigen 'bubbel' blijven.
 • We hebben in school geen aparte looproutes afgesproken, omdat onze hal dusdanig ruim is, dat we prima uit elkaar kunnen blijven. Het gebruik van gescheiden in- en uitgangen vergemakkelijkt dat.
 • Er is een zeer dringend advies om leerlingen in groep 6,7, 8 en Kk twee maal per week een thuistest te laten doen. Elke maandag krijgen de leerlingen uit deze goepen twee zelftesten mee naar huis.
 • Wij nemen contact op met de GGD in geval van een besmetting en volgen hun aanwijzingen als het gaat om wel/niet quarantaine.

 

Houdt u de gezondheid van uw kind extra goed in de gaten en doe een test als hij/zij klachten krijgt die passen bij corona. Uw kind mag dan niet naar school. Bel 0800-1202 of maak een afspraak via coronatest.nl. Totdat de testuitslag bekend is, blijft uw kind thuis en vermijdt contact met anderen.

 

Klachten zijn:

 • Verkoudheidsklachten, ook milde klachten;
 • hoesten;
 • benauwdheid of kortademigheid;
 • verhoging of koorts;
 • plotseling verlies van reuk en/of smaak;
 • buikklachten.
Wat staat er op de agenda de komende weken?
Wat staat er op de agenda de komende weken?

U kunt de planning voor het hele schooljaar terugvinden in de kalender. Deze vindt u op de website www.deklimboomhoofddorp.nl

 

14 februari

 

 

 

 

21 februari t/m 25 februari

 

28 februari

 

Deze week ontvangen de ouders van groep 3 t/m 7 een uitnodiging voor de voortgangsgesprekken die na de voorjaarsvakantie plaats zullen vinden.

 

VOORJAARSVAKANTIE

 

Deze week vinden de voortgangsgesprekken plaats met de leerlingen en hun ouders/verzorgers van groep 3 t/m groep 7.

 
Afmelden voor deze nieuwsbrief kan hier