Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   nieuwsbrief 9 De Klimboom   jan 2022
Op een mooi 2022!
Op een mooi 2022!

Wat fijn om weer met zijn allen op school te zijn!

Na een extra lange vakantie is iedereen goed utgerust en zijn we voortvarend gestart met elkaar. Namens het team wensen wij iedereen een gelukkig en gezond 2022!

 

Door het vertrek van juf Bea is er in de onderbouw wel het een en ander veranderd; de groepen zijn herverdeeld. Dankzij juf Anita, juf Frederique, juf Linda, juf Annelies en onze nieuwe meester Robin is dit vlekkeloos gegaan en voelt iedereen zich op zijn plek.

Even voorstellen: Meester Robin
Even voorstellen: Meester Robin

Mijn naam is Robin Plantinga, ik ben 30 jaar. Ik woon in Almere met mijn vriendin en mijn zoontje. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier les gegeven in groep 5 en 6. Naast mijn werk vind ik het leuk om te voetballen en te kickboksen. Ik heb er erg veel zin om te beginnen in groep 3/4 en ik hoop jullie snel te zien.

Hoe blijft u op de hoogte van het laatste nieuws? Hoe blijft u op de hoogte van het laatste nieuws?

Hoe blijft u op de hoogte van het laatste nieuws?

Ons is gebleken dat niet alle ouders Klasbord en de nieuwsbrief lezen.  Wij willen u dringend verzoeken dit wel te doen.

 

Als u de Klasbord app nog niet heeft geïnstalleerd op uw telefoon, wilt u dat dan alsnog doen. De leerkracht kan u hierbij helpen als het niet lukt.

MR en OR hebben ouders nodig!
MR en OR hebben ouders nodig!

We zoeken nog steeds ouders die plaats willen nemen in de MR. U kunt zich melden bij juf Stacey of juf Katie.

 

Wij zoeken ook ouders die plaast willen nemen in de OR. De huidige OR bestaat ouders en opa's van schoolverlaters. Als u zich nu aanmeldt, kunt u met hen meedraaien en het van hen overnemen in het nieuwe schooljaar. U kunt zich melden bij juf Sanne Immers of juf Annelies.

corona
corona

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD wat betreft het beleid:

 • Personeel en leerlingen van groepen 6 t/m Kans-klas dragen in de gang een mondkapje.
 • We spelen gescheiden buiten, zodat de leerlingen in hun eigen 'bubbel' blijven.
 • We hebben in school geen aparte looproutes afgesproken, omdat onze hal dusdanig ruim is, dat we prima uit elkaar kunnen blijven. Het gebruik van gescheiden in- en uitgangen vergemakkelijkt dat.
 • Er is een zeer dringend advies om leerlingen in groep 6,7, 8 en Kk twee maal per week een thuistest te laten doen. Elke maandag krijgen de leerlingen uit deze goepen twee zelftesten mee naar huis.
 • Wij nemen contact op met de GGD in geval van een besmetting en volgen hun aanwijzingen als het gaat om wel/niet quarantaine.

 

Houdt u de gezondheid van uw kind extra goed in de gaten en doe een test als hij/zij klachten krijgt die passen bij corona. Uw kind mag dan niet naar school. Bel 0800-1202 of maak een afspraak via coronatest.nl. Totdat de testuitslag bekend is, blijft uw kind thuis en vermijdt contact met anderen.

 

Klachten zijn:

 • Verkoudheidsklachten, ook milde klachten;
 • hoesten;
 • benauwdheid of kortademigheid;
 • verhoging of koorts;
 • plotseling verlies van reuk en/of smaak;
 • buikklachten.
Wat staat er op de agenda de komende weken?
Wat staat er op de agenda de komende weken?

U kunt de planning voor het hele schooljaar terugvinden in de kalender. Deze vindt u op de website www.deklimboomhoofddorp.nl

 

11 januari

 

 

17 januari

 

 

31 januari

 

 

 

 

7 februari

 

 

14 februari

 

 

 

 

21 februari t/m 25 februari

 

deze week starten de schoolverlaters met cito toetsen

 

deze week start groep 3 t/m 7 met cito toetsen

 

deze week ontvangen de schoolverlaters en hun ouders een uitnodiging voor de adviesgesprekken die volgende week plaatsvinden

 

deze week zijn er adviesgesprekken met de schoolverlaters en hun ouders

 

deze week ontvangen de ouders van groep 3 t/m 7 een uitnodiging voor de voortgangsgesprekken die na de voorjaarsvakantie plaats zullen vinden

 

voorjaarsvakantie

 
Afmelden voor deze nieuwsbrief kan hier