Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

Graag houden wij u middels dit bericht op de hoogte over de ontwikkelingen binnen de Klimboom. Zoals wij in een eerdere brief hebben aangegeven hebben we te maken met enerzijds het griepvirus en anderzijds met het leraren te kort. Het valt niet mee om vast gekwalificeerd personeel te krijgen en dat zal ook nog wel even duren voordat het probleem in Nederland is opgelost. Dat laat onverlet dat we ons uiterste best doen om de kinderen zoveel mogelijk les te geven met vaste juffen en meesters.

 

Juf Anita groep 3/4 en Jennie Akerboom Zorgcoordinator zijn helaas nog ziek. De waarneming van Jennie wordt gedaan door Linda de Winter en Manda Sondorp. Mocht juf Anita volgende week nog ziek zijn, dan zal juf Sabine haar klas overnemen. Juf Sabine is inmiddels bekend bij de kinderen en heeft een goede klik met de kinderen.

 

We hebben contact opgenomen met een uitzendbureau die gekwalificeerd personeel kunnen leveren. Samen met het uitzendbureau hebben we een rooster tot aan de voorjaarsvakantie gemaakt, zodat de kinderen weten welke meester of juf voor de klas staat. We hebben gisteren 28 januari afscheid genomen van juf Marisa groep 6 en vandaag 29 januari van meester Marcel groep 7/8. 

 

Morgen, donderdag 30 januari, staat meester Jalal voor groep 7/8 en meester Salah voor groep 6. Voor groep 3/4 komt Ilker Tercin.

 

Vanaf maandag 3 februari t/m 7 februari zal meester Abdelilah voor groep 7/8 staan en meester Salah voor groep 6. Mocht juf Anita volgende week nog niet beter zijn dan zal juf Sabine voor groep 3/4 staan. We zullen de planning op de website blijven vermelden, zodat u weet wie er voor de groep staat.

 

Ondanks de onrust die het voor sommige leerlingen geeft, zijn we wel heel trots dat deze leerlingen er toch elke dag er een goede dag van willen maken. Ook willen wij u als ouder(s) een compliment geven, omdat we niet zonder uw steun en begrip kunnen. 

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan bent u uiteraard altijd welkom. 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Martine de Ruijter

Waarnemend directeur de Klimboom